Delovanje SO Spdt 2012 - 2013

Datum publikacije 16/12/2012

Delovanje smučarskega odseka SPDT

Sneg je v prejšnjih dneh pobelil naše kraje, zato smo začeli konkretneje razmišljati o smučanju, smučarskih progah, toplih čokoladah ob veseli družbi v prijetno ogretih kočah. Prav zato želi  smučarski odsek SPDT seznaniti svoje člane in prijatelje z letošnjim programom.

Odločili smo, da bomo v letošnji sezoni ponudili dva avtobusna izleta, okvirno 3. februarja in 3. marca 2013. Odpeljali se bomo v Bad Kleinkircheima, tamkajšnje proge nudijo bolj in manj veščim smučarjem veliko priložnosti za užitek in obilo zabave,  po napornem smučanju pa še sprostitev  v čudovitih termah. Izleti so primerni tudi za nesmučarje, ki si želijo bolj sprehoda po zasneženih poljanah in prijetnega počitka v toplicah.

Kot že v prejšnjih letih bomo priredili tudi vikend za ljubitelje teka na smučeh. Kot običajno se bo ta odvijal na Pokljuki, okvirno zadnji teden januarja. Udeležencem bodo na razpolago  tudi učitelji tekaškega smučanja, bodisi za odrasle kot za otroke. Po vsej verjetnosti bomo to enkratno izkušnjo ponovili še enkrat februarja ali marca.

V pričakovanju našega snidenja vam smučarski odsek SPDT vošči vesel božič ter srečno novo leto.

powered by