Novice SO izleti!!!!!!!

Datum publikacije 28/12/2013

Smučarski odsek SPDT

 

SO SPDT prireja v letošnji zimski sezoni tri nedeljske, avtobusne izlete za smučarje in ne samo. Na prvega se bodo podali že v nedeljo19. januarja 2014, naslednja bosta 2. in 16. februarja. Letos se bodo odpeljali v Avstrijo, točneje do smučarskega središča Gerlitzen. Med potjo pa se bo avtobus najprej ustavil v Warmbadnu, kjer so znamenite terme. Izletniki, ki ne bi želeli smučati, si bodo lahko tu privoščili celodnevno sprostitev v savnah, kopelih in bazenih, ki jih obdaja sugestivno zasneženo okolje. Avtobus bo nadaljeval pot do Villacha. Postanek v mestnem središču bo nudil možnost tistim, ki bi se odločili za turistični ogled prijetnega avstrijskega mesteca, da se ustavijo kar tam. Smučarji in izletniki, ki si želijo sprehoda po zasneženih poljanah pa bodo z avtobusom nadaljevali pot do smučišča Gerlitzen. Tamkajšnje proge nudijo bolj in manj veščim smučarjem veliko priložnosti za užitek in obilo zabave, nesmučarjem pa tudi veliko prijetnih sprehodov.

V popoldanskih urah, ob povratku iz Gerlitzena, se bo avtobus spotoma ustavil še v Villachu in nazadnje v Warmbadnu, kjer bodo vstopili izletniki, ki so se zjutraj tu ustavili.

Zbirališča ter urniki odhoda: sedež RAI, ul. Fabio Severo, ob 6.30, Sesljan ob 6.45.

Povratek predviden v večernih urah.

Za dodatne informacije kličite na 3487757442 (Laura) ali pošljite E-mail na naslov lauravenier@tiscali.it.Toplo vabljeni!

Tudi letos, kot že v prejšnjih letih, bo SO priredil tudi vikend za ljubitelje teka na smučeh. Kot običajno se bo odvijal na Pokljuki, okvirno zadnji teden januarja, od 24. do 26. januarja. Udeležencem bodo na razpolago tudi učitelji tekaškega smučanja, bodisi za odrasle kot za otroke. Po vsej verjetnosti bodo izkušnjo ponovili drugi teden februarja, od 07. do 09. februarja.

powered by